Luxe wonen in Meerstad

In Meerstad woon je ruim, groen, waterrijk en rustig. Tersluis, onderdeel van Meerstad, is nog volop in ontwikkeling. Je hebt hier het park, het strandje, dagelijkse voorzieningen en de gemakken van de stad binnen handbereik. Wil jij wonen in het visitekaartje van Tersluis? Ontdek het woningaanbod en meld je alvast aan als geïnteresseerde.

Bekijk het woningaanbod

WONEN BIJ HET WOLDMEER

De Vossenburglaan is het visitekaartje en meest zichtbare straat van Tersluis, Meerstad. Dit is echt een droomlocatie voor waterliefhebbers. Je woont hier vlak bij het Woldmeer en kunt volop genieten van natuur, water, rust en ruimte. Varen, fietsen, wandelen, buiten spelen… alsof je elke dag een beetje op vakantie bent! En dat alles zonder in te leveren op de dagelijkse voorzieningen die óók bij de hand zijn.

MOOI MEERSTAD

Meerstad is een relatief nieuw woongebied, maar nu al een geliefde recreatieplek voor de wijde omgeving. Er is een maisdoolhof en vergeet ook het unieke openbare land-art project Park Meerstad niet. Je kunt er heerlijk wandelen langs het water, chillen op het strandje, kajakken, suppen, zwemmen en natuurlijk uitvaren naar de Friese en Groninger meren.

VOORZIENINGEN

Tersluis is een wijk in ontwikkeling, maar er zijn al verschillende voorzieningen. Zo is er een brede school, een kinderopvang en een gezondheidscentrum. Een supermarkt staat op de planning voor 2020. Op de fiets ben je in 25 minuten in Groningen centrum. In het vaarseizoen is het strandtentje op strand Meerstad open voor een ijsje, frisje of snack.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2