Hier wonen? Zo werkt het!

Lijkt het je wat om aan de Vossenburglaan te wonen? Bekijk hieronder de stappen die we doorlopen. Zo weet je precies wat je te wachten staat de komende tijd. Wel zo fijn! 

Stap 1
Aanmelden als geïnteresseerde

Op dit moment kun je je aanmelden als geïnteresseerde. We houden je vervolgens op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom De Vossenburglaan. Zo mis je niets over de verkoop!

Stap 2
11 juli start verkoop

Op donderdag 11 juli a.s. start de verkoop van de nieuwbouwwoningen aan de Vossenburglaan. Je bent van 19.00 tot 21.00 uur van harte welkom bij Bureau Meerstad aan de Zijlkade 2 in Groningen. Plegt-Vos, Pandomo Makelaars, een hypotheekverstrekker en Bruynzeel Keukens zijn aanwezig om jou van allerlei informatie te voorzien. Jij bent er toch ook bij?  Wij zorgen ervoor dat alle verkoopdocumentatie voor je klaar ligt. We maken graag kennis met je.

Stap 3
Digitaal inschrijven

Vanaf nu staat alle verkoopdocumentatie (zoals de prijslijst en brochure) ook online als download op de website. De inschrijving gebeurt volledig digitaal. Je kunt je dan ook vanaf nu online inschrijven via het (nieuwe) inschrijfformulier op de website. Inschrijven kan tot woensdag 17 juli 12:00 uur.

Stap 4
Toewijzen woningen

Op donderdag 18 juli a.s. worden de woningen toegewezen. Krijg je een woning toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar. Tijdens dit telefoongesprek krijg je meer informatie over het verdere proces. Krijg je geen woning toegewezen, dan word je aangemerkt als reserve kandidaat. Je wordt hier via de nieuwsbrief over op de hoogte gehouden.

Heb je je niet binnen de inschrijftermijn ingeschreven, maar zie jij jezelf wel wonen in De Vossenburglaan? Schrijf je dan in als reservekandidaat. Komt er een woning van jouw voorkeur vrij, dan nemen wij contact met je op!

Ik wil mij inschrijven als reservekandidaat

Vragen of onduidelijkheden?

We hopen natuurlijk dat alles duidelijk is voor je. Mocht je toch vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met de makelaar.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2