Luxe wonen in een veelzijdige buurt

Wil je wonen in een woning met verrassende architectuur, volop ruimte en hoogwaardige afwerking? Dan past wonen aan De Vossenburglaan helemaal bij jou. Er worden in totaal 30 nieuwbouwwoningen gebouwd, kenmerkend door verspringende woningblokken en allerlei variaties in de dwars- en langskappen. Hierdoor ontstaat een speels en gevarieerd effect. Je hebt keuze uit 22 gasloze energiezuinige rijwoningen en 8 twee-onder-een-kapwoningen.

De officiële verkoopperiode is inmiddels verstreken, maar je kunt je nog altijd inschrijven als reservekandidaat.
Komt er een woning van jouw voorkeur vrij, dan nemen wij contact met je op!

Ik wil mij inschrijven als reservekandidaat

Rijwoningen

Vanaf € 279.500,- tot € 325.000,- v.o.n.

De 22 rijwoningen zijn verdeeld over zes blokken, variërend van een drie- tot vijf onder-een-kap. Door de variatie in gevels, is elke woning uniek. En kijk ook eens naar de fraaie details en de speelse huisnummers in het metselwerk! De tuinen liggen op het noorden of zuiden. De voortuin is afgeschermd met een groene haag en de bouwnummers 16 t/m 30 krijgen een leilinde in de voortuin.

Twee-onder-een-kapwoningen

Vanaf € 349.500,- tot € 363.500,- v.o.n.

Een markante architectuur met veel variatie. Kies jij voor de stoere langskap of de robuuste dwarskap met extra ruimte op de tweede verdieping? Je woning is lekker licht door de grote ramen aan de voorzijde. Op de erfafscheidingen worden groene hagen geplant. Ook deze woningen worden compleet opgeleverd met onder andere luxe sanitair en tegelwerk, vloerverwarming, een lucht-water-warmtepomp en zonnepanelen.

Animatie impressies

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2